Vem är jag kort vilda djur

Hej!
Här kommer ytterligare ett nytt material.
Det är vem är jag kort med vilda djur.
Det består av 12 kort!

Vem är jag Vilda djur

Vem är jag Vilda djur

Vid intresse av materialet, mejla mig på malund68@hotmail.com så mejlar jag det gärna! Det är givetvis kostnadsfritt!
Ha en trevlig kväll!/Maria

 

2 Responses to “Vem är jag kort vilda djur”

  1. Maria says:

    Roligt att du tycker det är fint! Ett mejl är skickat till dig!

  2. Catharina Egelryd says:

    Hej Maria! jag har upptäckt ditt fina material som jag är intresserad av. jag jobbar på en förskola i TYresö “Slottsvillan”.Önskar gärna materialet: dubbelord, par övning former, uppmaningskort, förr och nu, Vem är jag kort! djur, Vem är jag kort – Vilda djur. Tack på förhand MVH Catharina

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu