Sigrid och jag

Hejsan!

 

 

 

 

 

Bilden är lånad av Sigrid och jag.

Det har inte skrivits så mycket om förskola här på bloggen innan! Idag tänkte jag rekommendera er om underbara Sigrid som jag hade glädjen att komma i kontakt med genom min “faster” som har skapat henne! Sigrid är en vanlig tjej som vill hjälpa alla och ser till så att alla mår bra. På mitt jobb fick vi äran att läsa sagan om Sigrid först! I dag har hon en egen hemsida, ni hittar den här. I vårt arbete med likabehandlings frågor har vi läst boken! Vi har även använt hemsidan och läst berättelser om Sigrid och hennes vänner. Sigrid är även aktiv på facebook. Som förälder har du möjlighet att få råd av Sigrid på hemsidan!
Ha en skön fredag!
Kram Maria

 

2 Responses to “Sigrid och jag”

 1. Maria says:

  Hej Sigrid!
  Skoj att du gillar bloggen!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram
  Maria

 2. Sigrid says:

  Hej Maria!
  Vilken fin blogg du har och så roligt att jag får vara med på ett hörn! :) Tack så mycket goa Maria!
  Kram
  Sigrid <3

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu