Färskostbollar med rökt nötkött och pepparrot

Hejsan!
Näst sista dagen på 2012. Vad har ni för planer för nyårsafton?
Här kommer ett tips på gott tilltugg till skumpa eller som aptitretare. Det som jag bjöd på när vi hade brunchkalas.
I receptet som jag hittade i senaste numret av tidningen MITT KÖK har jag bytt ut renkött mot rökt nötkött.

Ingredienser till ca 25 st
200 g philadelphia ost
150 g rökt nötkött
2 tsk färsk riven pepparrot
2 dl hackad  färsk gräslök
Gör så här:
1. Blanda philadelpha, fin skuret nötkött och pepparrot. Rulla till små bollar.
2. Lägg gräslöken på ett fat. Rulla varje boll i gräslöken så att de täcks. Förvara bollarna kallt tills de ska serveras.
Jag gjorde mina dagen innan de skulle ätas!

Super goda och enkla att göra. Det går inte att misslyckas med dem.
Lycka till! /Maria

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu