Dragon kyckling med dijonsenap

Hej igen!
Det är ett tag sen jag la in ett nytt recept på bloggen.
Denna rätt komponerades ihop idag!
Påminner lite om en jag gjort tidigare men denna är gjord på färdig grillad kyckling och är tillagad i ugnen.

Dragonkyckling med dijonsenap

Dragonkyckling med dijonsenap

Ingredienser

1 färdig grillad kyckling
2 dl grädde
2 1/2 dl créme fraiche
1 msk dijon senap
1 tsk kycklingfond
1 msk kinesisk soja
2 msk torkad dragon
salt

Gör så här:
Rensa kycklingen och lägg kycklingköttet i en ugnsform.
Koka upp grädde, créme fraiche, dijonsenap, kycklingfond, kinesisk soja och dragon.
Smaka av såsen med salt.
Häll såsen över kycklingköttet.
Låt det stå och dra i ett par timmar för fylligare smak. Min stod i två timmar. (går att sätta i ugnen direkt)
Sätt formen i ugnen i 225 grader ca 25 min.

Lycka till ni som vill prova! /Maria

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu